Regisztráció

Az idei Adattárház Fórum két teljes, keynote előadásokat,  párhuzamos szakmai szekciókat és kerekasztal-beszélgetéseket is magában foglaló konferencianapot kínál (szerda és csütörtök). Ehhez egy nagyobb lélegzetű, szakmai workshopokat tartalmazó Training Day járul pénteken. A Training Day workshopjai félnaposak, reggel 9 és 12, illetve délután 1 és 4 óra  között kerülnek megrendezésre.

A legkedvezőbb részvételi lehetőséget a mindhárom napra belépést biztosító All Inclusive jegy kínálja, de van mód csak a két konferencianapra vagy akár egyes napokra is jegyet váltani. 

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza. Jelenleg a Standard árak érvényesek.

  Napijegy
bármely napra
Kétnapos jegy
bármely két napra
All Inclusive
három napra
Early Bird 45 000 Ft 79 000 Ft 115 000 Ft
Spring Special 51 000 Ft 89 000 Ft 129 000 Ft
Standard 60 000 Ft 105 000 Ft 150 000 Ft


A konferencia részvételi díja tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket is. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t. 

Kedvezmények

Csoportos kedvezmény

A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, így négyen jöhetnek el három belépő árából. A kedvezmény igénybevételéhez az összes regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a "csoportos kedvezmény" kifejezést.

Egyéb feltételek

A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza. 

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze.

A jelentkezés lemondása 2014. április 19-ig ingyenes.
2014. május 19-ig beérkezett lemondási kérelem esetén a részvételi díj 80%-át visszatérítjük. 
Későbbi lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni a részvételi díjat, azonban a részvételi jog vállalaton belül átruházható. 

Az egynapos konferenciajegyek 2014. május 19-ig szabadon cserélhetőek a napok között.

A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, amelynek értéke 15 000 Ft + ÁFA/nap. A közvetített étkezés a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik. 

Tovább a regisztrációs űrlaphoz

Jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos kérdésekben Kapitány Dóra, az Asszisztencia Kft. munkatársa tud további felvilágosítást adni a +36 1 350-1854 telefonszámon.